line decor
  
line decor
 
 
 
 

 
 

Osztálykirándulás Ásotthalmon

A Fenyő Panzió és a MAFITA Egyesület közös ajánlata

Fenyo logo Mafita logo

Tisztelt Hölgyem/ Uram!

Engedje meg, hogy az alábbiakban a figyelmébe ajánljam az ásotthalmi Fenyő Panzió és a MAFITA Egyesület közös – általános iskolás osztálykirándulásokra vonatkozó – ajánlatát.

Szállás:
A Fenyő Panzióban, két- illetve négyágyas, fürdőszobás, légkondicionált szobákban.
A panzió az 55-ös főút mentén, az ásotthalmi leágazásnál fekszik. Fekvése nagyszerű, hiszen hangulatos fenyőerdő veszi körül, ami osztálykirándulások, szervezett programok esetén kiválóan alkalmas túrázásra, játékokra. Az épülethez nagy, elkerített, füves udvar is tartozik, melynek adottságai szintén jól kamatoztathatóak egy ilyen kiránduláson. Rossz idő esetén a tágas, közel száz főt befogadni képes étteremben, vagy a hangulatos, legalább kétosztálynyi férőhellyel bíró pincehelyiségben lehet a közös programokat lebonyolítani. A panziótól mindössze 60 km-re van az ópusztaszeri Nemzeti emlékpark, ahol az osztályok egy érdekes, tartalmas napot tölthetnek el.

Étkezés:
A Fenyő Panziónak folyamatosan működő étterme van, így az étkezés helyben megoldható. Igény szerint reggelivel, illetve kétfogásos ebéddel és vacsorával tudunk szolgálni, és egyéni kívánságokat (vegetáriánus menü, cukorbeteg-, lisztérzékeny-diétás ételek) is ki tudunk elégíteni.

Programajánlat:

  • erdei futóverseny szalagos futópályán
  • számháború
  • kézműves foglalkozás
  • sportolási lehetőségek az udvaron / erdőben
  • fürdőzési lehetőség az ásotthalmi strandon
  • tábortűz, szalonnasütés
  • FÉK-foglalkozások:

A FÉK (Fiatalok az Élet Küszöbén) kapcsolat- és jellemépítő; AIDS- és drogprevenciós program, amelyet a Timóteus Társaság hívott életre 1994-ben, a Nemzeti Egészségvédelmi Intézet kérésére. A program elnyerte az Egészségügyi, Szociális és Családügyi Minisztérium támogatását. A MAFITA (Mai Fiatalok Támogatásáért) Egyesület ezt a programot használva tart iskolákban órákat, szervez délutáni klubokat – igény szerint az osztályoknak is tartanának ilyen interaktív foglakozásokat.
Választható témák: Önértékelés, Személyiségtípusok, Barátság, Konfliktuskezelés, Szerelem, Szex, Függőségek, Döntések.

A programok megszervezését és lebonyolítását a panzió és az egyesület munkatársai vállalják, a pedagógusokkal együttműködve.

Kérjük, tekintse meg részletes ajánlatunkat a csatolt dokumentumban!

Tisztelettel,
                     Koha Csaba
                     + 36 30/823 2856

 

 

Ha bármi kérdése van a kirándulással vagy az Egyesület munkájával kapcsolatban, kérjük, forduljon bizalommal, az Egyesület elnökéhez


Nagyobb térképre váltás