line decor
  
line decor
 
 
 
 

 
 
Tanulmányi verseny

 

MAFITA tanulmányi verseny, 2015
A Mai Fiatalok Támogatásáért Közhasznú Egyesület (MAFITA) idén harmadszor rendezte meg szegedi és Szeged környéki hatodikosoknak tanulmányi versenyét. Háromfős csapatok mérték össze tudásukat anyanyelv, matematika és természetismeret tárgyakból.
A fődíjat, ami többek között egyhetes nyári táborozást tartalmazott, a Tisza-parti Általános Iskola csapata nyerte meg.
Amíg a hatodikosok a feladatokra koncentráltak az őket kísérő pedagógusok bemutató osztályfőnöki órán vehettek részt megfigyelőként. Az interaktív óra témája a Döntések volt, az Egyesület önkénteseinek a Bonifert Domonkos Általános Iskola hetedikes diákjai segítettek aktív közreműködésükkel. Köszönjük nekik, és kísérő tanáruknak, Véber Péternek is!
Az óra után a jelenlévő pedagógusokkal indult el érdekes beszélgetés a nevelés, példamutatás szerepéről, a FÉK-programról és az Egyesület tevékenységéről.
A verseny után, az eredményhirdetésig a hatodikos diákok közösen játszottak élőbábús társasjátékot az Egyesület önkénteseinek vezetésével.
Köszönjük a kísérő tanárok, a bemutató órán szereplő fiatalok és a szervezésben részt vevő középiskolások segítségét, és gratulálunk minden versenyző csapatnak!

Meghívó a 2013-as tanulmányi versenyre

Meghívó a 2014-es tanulmányi versenyre

Meghívó a 2015-ös tanulmányi versenyre

Beszámoló a 2014-es versenyről